Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Investor.bg и ПроКредит Банк разясняват дигиталните промени в банковия сектор

Какви възможности ни предоставят новите технологии в сферата на банковите услуги и как променят клиентското преживяване ще бъдат едни от основните теми

Investor.bg и ПроКредит Банк разясняват дигиталните промени в банковия сектор

Снимка: Investor Media Group

Онлайн медията за финансови и икономически новини Investor.bg и "ПроКредит Банк" започват съвместен проект, чрез който да се даде повече светлина върху трансформацията на банковия сектор в България. 
 
Предстоят серия от публикации, а целта е да представим технологичните нововъведения, които обхващат и променят финансовия свят у нас, що се отнася до управлението на личните и фирмени финанси. 
 
„Вече не е необходимо клиентите да ходят до банковия клон или офис, за да преведат пари в България или чужбина, да открият или закрият сметка, както и да управляват спестяванията си.  Могат да извършват преводи без да се съобразяват с лимити, да плащат сметките си или да кандидатстват за кредит дистанционно и сигурно. Общуването с банката трябва да бъде бързо, лесно и удобно“, коментират от ПроКредит Банк. 
 
В рамките на проекта Investor.bg ще разгледа подробно какви са причините за трансформация на една финансова институция от традиционна към директна банка и защо това е бъдещето пред сектора. Ще проследим и как се променя потребителското мислене и потребление на финансови продукти в последните години под влиянието на дигитализацията.
 
Първият материал, част от проекта, ще бъде интервю с Камелия Минева, Директор в "ПроКредит Банк", с която ще поговорим за промените в самата банка и в сектора, като цяло. 

 
По статията работиха: Ралица Пейчева, редактор Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от